Utforsk en verden av muligheter.

Hong Kong

Hong Kong

Hong kong er en ung og pulserende by, full av energi. Dette er åpenbart for dem som står på kaien i Tsim Sha Tsui og ser utover Hong Kongs imponerende horisont av skyskrapere. Dessuten er dette en by som har klart kunsten å presse inn 7 millioner mennesker på et område på 1000 kvadratkilometer. Med sitt tropiske klima, vakre landskap, elektroniske utrustning, fartsfylte natteliv og gode mat er Hong Kong et turistparadis. 25 millioner mennesker reiser hit hvert år, til byen som er en av de med flest skyskrapere i hele verden.
Les mer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas er et mystisk, blendende og glitrende hav av neonlys som lokker besøkende med luksuriøse overnattingsmuligheter, utrolige forestillinger, utsøkte restauranter, spill i verdensklasse og dekadens i stor skala. Det er det antikke Roma, romantiske Paris, eksotiske Egypt, spennende New York city og kanalene i Venezia, alt i en og samme fantastiske feriedestinasjon. Med de millioner av mennesker som kommer til Las Vegas hvert år er det ikke vanskelig å se hvorfor byen har fått tittelen verdens underholdningshovedstad.
Les mer
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Les mer
Sydney

Sydney

Når folk flest tenker på Australia, tenker de på Sydney. Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er to av de mest gjenkjennelige bilder i den moderne verden. Sydney Harbour gir et perfekt bakteppe til de hvite "seil" av Sydney Opera House. Operahuset selv, med sin karakteristiske silhuett, har blitt et symbol på Sydney. Dette er uansett bare én side av byen. Sydney er en by med mange lag. Den besøkende kan utforske disse lagene for å få en dypere forståelse av Sydney og dens historie. De kan oppdage hvordan Sydney vokste fra en straffekoloni av flere hundre mennesker i 1788, til en moderne by med over 4 millioner mennesker i dag.
Les mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, eksotisk og kosmopolitisk, Bangkok er en av Sørøstasias mest levende og elskede reisemål. Som en by av kontraster lokker dette kulturelle episenteret og shoppingparadiset millioner av reisende hvert år til de mange markeder, luksushotell, fantastiske natur og fristende matretter. Her smelter det gamle og moderne sammen, og Bangkoks gyllne templer og skyskrapere i verdensklasse venter. Prøv å slappe av i det frenetiske tempoet mens du nyter severdigheter, shopper og kjører tuk-tuk rundt i byen for å få med deg Bangkoks ville og fartsfylte natteliv.
Les mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kaller den) er hovedstaden i Malaysia. Om man ser på storbyen i dag, virker de dager da det hele begynte som leiråkrer i 1850, så langt borte at det er uforståelig. Du kommer til å finne spor av historien i den vakkert bevarte arkitekturen, men i dag er Kuala Lumpur en internasjonal by av lys, der shoppere er bortskjemte med valg mellom alt fra gateselgere til luksuriøse boutiques. Partymennesker finner sine tempel i nattelivets hektiske puls og naturmenneskene blendes av landets skjønnhet. Hva du enn forventer deg, denne livlige og mangekulturelle byen har uendelig mye å tilby.
Les mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Les mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Les mer
Miami, Florida

Miami, Florida

I Miami er det mye glamour, eleganse og kosmopolitiske hendelser. Strålende Miami ligger ved Atlanterhavskysten på Floridas sydligste spiss, noe som gjør det solrikt og varmt hele året. Dette er Nord-Amerika med en tvist av Karibia, en touch av Latin-Amerika og en antydning av Europa, noe som gir Miami et levende kulturliv. Byen har pittoreske strender, et enestående nattliv, masse butikker og lekre restauranter. Selv om det fins overflod at ting å finne på i byen og på stranden er det lett å ta små dagsutflukter for å se litt av den vakre naturen rundt Miami.
Les mer
San Francisco, California

San Francisco, California

«Hvert menneske bør ha rett til å elske to byer – sin egen og San Francisco» sa forfatteren Gene Fowler. San Francisco, også kjent som byen ved bukten er en mangesidig, fargesterk og spennende destinasjon som lokker besøkende fra alle verdenshjørner med sin skjønnhet, kultur, historie og dynamiske atmosfære. San Francisco er mest kjent for sine bratte bakker, vakre turveier og fantastiske kjøkken. Den varierte blandingen av arkitektur, sandstrender, etnisitet, kulturelle mangfold og underholdning for alle aldre gjør San Francisco til et utmerket ferievalg.
Les mer