Fedezze fel a lehetőségek világát.

Debrecen

Debrecen

Debrecenben a klasszikus irányjelzők helyett használjuk az érzékszerveinket: nézzünk a lábunk elé és megtudhatjuk, hogy milyen pallón közlekedtek egykor a debreceniek! Pillantsunk az ég felé és csodáljuk meg a múlt század elején épült kereskedőházak színes homlokzatait. Menjünk az orrunk után, kövessük a nyüzsgő mediterrán terekről és meghitt kávéházakból kiszűrődő kellemes illatokat, vagy egyszerűen hallgassunk a fülünkre és engedjük, hogy a hangulatos zene vezessen.
Tovább
London

London

London kulturális, politikai, és Nagy-Britannia gazdasági szíve, világszínvonalú múzeumairól híres, galériák, királyi paloták, bevásárló célpontok, West End színházi bemutatók és díjnyertes éttermek. Akár egy 5 csillagos luxusszállodában szeretne megszállni, pezsgőt kortyolgatni a London Eye-n, vagy talál egy olcsó hostelt, és sétáljon London egyik gyönyörű királyi parkjában, biztosan talál valamit, ami megfelel a költségvetésének és az érdeklődésének.
Tovább
Kilenc és háromnegyed platform
London, Egyesült Királyság

Kilenc és háromnegyed platform

A helyiek ismerik a King's Cross-ot, mint a város egyik legforgalmasabb vasútállomását, amely az ország nagy részét szolgálja 1852 óta. A hely nemzetközileg híressé vált, amikor Harry Potter az állomást a Roxfortba tartó vonatútján használta. Készítsen egy képet egy kocsival, amely eltűnik a téglafalban, és szerezzen néhány varázsló emléktárgyat a Fazekas témájú ajándékboltból.
Foglaljon most
Tovább
A Victoria és Albert Múzeum
London, Egyesült Királyság

A Victoria és Albert Múzeum

A kensingtoni Victoria és Albert Múzeum dicsőséges design- és művészeti gyűjteményt tartalmaz: az iszlám művészettől a finom európai ékszerekig. Az olyan művészek híres akvarelljeitől, mint John Constable, Vivienne Westwood ikonikus divatalkotásáig. Fedezze fel az állandó gyűjteményt, vagy látogasson el a múzeum egyik világszínvonalára, és egyre népszerűbb időszaki kiállítások. Vigyázzon a furcsa Friday Lates eseményekre, amelyek minden hónap utolsó péntekjén történnek.
Foglaljon most
Tovább
Warner Bros. Stúdió túra London - Harry Potter készítése
London, Egyesült Királyság

Warner Bros. Stúdió túra London - Harry Potter készítése

Lépjen be a Harry Potter varázslatos világába, és látogassa meg azokat a filmkészleteket, ahol a filmeket a Warner Bros-ban forgatták.. Studio Tour London - Harry Potter készítése. A túrán, orrba kerülhet Dumbledore irodája körül, lépjen be a Nagyterembe, sétáljon le az Átlós sikátoron, nézze meg, hogyan késztették Harry Pottert a seprűnyélére, és figyelték a különleges effektusú animatronika életre kelését. Kötelező a világ kedvenc varázslójának rajongói számára.
Foglaljon most
Tovább
London buszos túra, Hop On - Hop Off
London, Egyesült Királyság

London buszos túra, Hop On - Hop Off

Élvezze a tökéletes bevezetést Londonba. Induljon el egy kalandra a Big Bus Tours-szal. Non-stop londoni városnéző túránk lehetővé teszi, hogy könnyedén felszívja a város hangulatát. Pihenjen és élvezze a lenyűgöző tényeket London gazdag kultúrájáról és drámai történelméről, amikor elhalad híres nevezetességein és látnivalóin. És, kiválasztott Red Tour buszokon, vegye fel a tippeket tapasztalt útmutatóinkból, amelyek segítenek feltárni London titkait és történeteit. Buszútvonalunkat gondosan megterveztük annak biztosítása érdekében, hogy London legjobb látnivalóit rögzítse, beleértve a Big Ben-t is, a London Eye, Tower Bridge és a Buckingham-palota.
Tovább
Református Nagytemplom
Debrecen, Magyarország

Református Nagytemplom

Debrecen jelképe, az ország egyik legnagyobb református temploma, melyet történelme tett igazán híressé.1849. április 14-én Kossuth Lajos itt olvasta fel a Függetlenségi Nyilatkozatot. Kossuth ekkor használt széke a Nagytemplom féltve őrzött ereklyéje. Valószínű, hogy a templom helyén egykor állt egyhajós csarnoktemplomot 1290 és 1311 között emelték a város földesurai. Az épület mai formáját a Péchy Mihály és Thaler József tervei alapján 1819 és 1823 között zajló építkezéskor kapta klasszicista stílusban, miután 1802-ben a korábbi templom leégett. A templomi orgonát Jakob Deutschmann bécsi mester készítette, többszöri átalakítás után jelenleg az ország második legnagyobb mechanikus orgonája. A templom tornyaiból és a timpanon mögötti acélhídról csodálatos látvány nyílik a városra. Útban felfelé megtekinthető az 56 mázsás Rákóczi-harang. Az egyházi eseményeken túl a templomban egyháztörténeti kiállítások, orgonakoncertek és zenei rendezvények várják a látogatókat. 2013 óta nemzeti emlékhely.
Tovább
Shakespeare Stratford-upon-Avon és Cotswolds turnéja Londonból
London, Egyesült Királyság

Shakespeare Stratford-upon-Avon és Cotswolds turnéja Londonból

Hagyja maga mögött London nyüzsgését, hogy felfedezze Anglia mesekönyv-falvait, miközben bejárja a bájos Cotswolds-t és a középkori Stratford-upon-Avon várost.. Sétáljon Anglia legismertebb drámaírójának nyomában, miközben bejárja Shakespeare szülőhelyét és Anne Hathaway házát Stratford-upon-Avonban. Élvezze a Cotswolds lényegében angol falvait és nádfedeles házait, amikor meglátogatja Bibury-t, Burford, és Bourton-on-the-Water.
Foglaljon most
Tovább
Agóra Tudományos Élményközpont
Debrecen, Magyarország

Agóra Tudományos Élményközpont

Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen. A régióban egyedülálló központ minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agóra közérthetővé és élményszerűvé varázsolja a tudományos ismereteket, életünk mindennapi csodáit. A látogatók több mint harminc izgalmas interaktív játékot próbálhatnak ki, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes futurisztikus épület tornyában az érdeklődők egy csillagvizsgáló segítségével kémlelhetik az eget, tanulmányozhatják a Napot, a bolygókat és más égitesteket. A jegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is. Bejárat a Móricz Zsigmond körút felől!
Tovább
A londoni börtön
London, Egyesült Királyság

A londoni börtön

London története tele van hátborzongató mesékkel és ijesztő karakterekkel. A Temze déli partján található London Dungeon vonzereje elmeséli ezeket a véres történeteket. Jelmezek, 360° szettek és számos speciális effektus segítségével a London Dungeon 90 perc alatt végigvezeti Önt a város véres, félelmetes és félelmetes múltjának 1000 évében. Vigyázz Hasfelmetsző Jackre és Sweeney Toddra az út mentén. Ez nem vonzza az ideges hajlamúakat.
Foglaljon most
Tovább
Brit Filmintézet — A BFI
London, Egyesült Királyság

Brit Filmintézet — A BFI

A British Film Institute (BFI) abszolút kötelező a film rajongói számára. Ez a film- és televíziós jótékonysági szervezet minden nap filmeket mutat be: látványos IMAX színházukban vetített legújabb és legnagyobb sikerfilmekből, a régi idők klasszikusainak és indie kedveseinek kisebbikben, intim termek. A felújított BFI helyszín Southbankban található, amely tökéletes hely a folyóparti kilátások megismerésére és a helyi film- és színházbarátok kreatív társaságában való lógásra. A BFI vízparti étterme és bárja kiválóan alkalmas randevúkra vagy a legújabb film megbeszélésére barátaival.
Tovább
A London Eye
London, Egyesült Királyság

A London Eye

Megdöbbentő magassága 135 méter (443 láb), a The London Eye csodálatos kilátást nyújt a főváros leghíresebb látnivalóira. A teljes forgatás a megfigyelő kerék körül az egyik üvegkapszulában körülbelül 30 percig tart, és annyira népszerű, hogy minden évben több látogatót fogad, mint a Taj Mahal és a gízai nagy piramisok. És ha már megtett egy 360 fokos kört a kormányon, meg fogja érteni, miért.
Foglaljon most
Tovább
SEA LIFE Londoni
London, Egyesült Királyság

SEA LIFE Londoni

A South Bank partján, közvetlenül a London Eye mellett található SEA LIFE London Aquarium Európa egyik legnagyobb globális tengeri élővilággyűjteménye, amely több mint 500 fajt, 14 tematikus területet és kétmillió liter vizet fed le. A kiállítás olyan kedvenceket tartalmaz, mint a csikóhalak, a polip, a zebracápák és a bohóchalak. Interaktív élmények is vannak, így láthatja a búvárkijelzőket, figyelheti a cápákat, vagy akár megpróbálhatja megetetni a szúrókat. És ne felejtsd el merülni az „óceán alatt” az üvegalagút sétányán.
Foglaljon most
Tovább
Nagyerdei Víztorony
Debrecen, Magyarország

Nagyerdei Víztorony

A Nagyerdei park legújabb látványosság a Víztorony élményközpontja, ahol tavasztól-őszig megunhatatlan szórakozási lehetőségek várják az érdeklődőket. Az 1913-ban épült ma is működő víztorony műemlék épületének 31 méter magas kilátójából nem csak a környékre nyílik kilátás, de egy speciális távcső segítségével a múlt élményvilágába is bepillanthat a látogató. Az időszaki kiállítások és a kulináris élvezeteket kínáló vendéglátás mellett aktív kikapcsolódásra invitál a víztoronyra épített mászófal. Az élményt az esti fényjáték koronázza meg. A belvárosi Tourinform iroda mellett Debrecen másik pólusán, a Nagyerdei Víztorony látogatóközpontjában is elérhető az információ-szolgáltatás, ingyenes információs kiadványok, programfüzetek és debreceni ajándéktárgyak segítik még teljesebbé tenni az itt tartózkodást.
Tovább