Fedezze fel a lehetőségek világát.

Debrecen

Debrecen

Debrecenben a klasszikus irányjelzők helyett használjuk az érzékszerveinket: nézzünk a lábunk elé és megtudhatjuk, hogy milyen pallón közlekedtek egykor a debreceniek! Pillantsunk az ég felé és csodáljuk meg a múlt század elején épült kereskedőházak színes homlokzatait. Menjünk az orrunk után, kövessük a nyüzsgő mediterrán terekről és meghitt kávéházakból kiszűrődő kellemes illatokat, vagy egyszerűen hallgassunk a fülünkre és engedjük, hogy a hangulatos zene vezessen.
Tovább
London

London

London kulturális, politikai, és Nagy-Britannia gazdasági szíve, világszínvonalú múzeumairól híres, galériák, királyi paloták, bevásárló célpontok, West End színházi bemutatók és díjnyertes éttermek. Akár egy 5 csillagos luxusszállodában szeretne megszállni, pezsgőt kortyolgatni a London Eye-n, vagy talál egy olcsó hostelt, és sétáljon London egyik gyönyörű királyi parkjában, biztosan talál valamit, ami megfelel a költségvetésének és az érdeklődésének.
Tovább
Hampton Court-palota
London, Egyesült Királyság

Hampton Court-palota

A Hampton Court Palace VIII. Henrik király kedvenc királyi rezidenciája volt. Tele van izgalmas történetekkel és gyönyörű látnivalókkal. Az épület belsejében meglátogathatja a középkori nagytermet, ahol William Shakespeare társasága egyszer fellépett, valamint a hatalmas Tudor-konyhák és a Kísértetjárta Galéria. A palota külsején is sok látnivaló van, mi van a rejtélyes labirintussal, a palota gyönyörű kertjei és egy nagy park. További kiemelt események a napi túrák és beszélgetések, valamint az éves Hampton Court Palace virágkiállítás.
Foglaljon most
Tovább
A Victoria és Albert Múzeum
London, Egyesült Királyság

A Victoria és Albert Múzeum

A kensingtoni Victoria és Albert Múzeum dicsőséges design- és művészeti gyűjteményt tartalmaz: az iszlám művészettől a finom európai ékszerekig. Az olyan művészek híres akvarelljeitől, mint John Constable, Vivienne Westwood ikonikus divatalkotásáig. Fedezze fel az állandó gyűjteményt, vagy látogasson el a múzeum egyik világszínvonalára, és egyre népszerűbb időszaki kiállítások. Vigyázzon a furcsa Friday Lates eseményekre, amelyek minden hónap utolsó péntekjén történnek.
Foglaljon most
Tovább
Brit Filmintézet — A BFI
London, Egyesült Királyság

Brit Filmintézet — A BFI

A British Film Institute (BFI) abszolút kötelező a film rajongói számára. Ez a film- és televíziós jótékonysági szervezet minden nap filmeket mutat be: látványos IMAX színházukban vetített legújabb és legnagyobb sikerfilmekből, a régi idők klasszikusainak és indie kedveseinek kisebbikben, intim termek. A felújított BFI helyszín Southbankban található, amely tökéletes hely a folyóparti kilátások megismerésére és a helyi film- és színházbarátok kreatív társaságában való lógásra. A BFI vízparti étterme és bárja kiválóan alkalmas randevúkra vagy a legújabb film megbeszélésére barátaival.
Tovább
 Szent Anna-székesegyház
Debrecen, Magyarország

Szent Anna-székesegyház

Debrecen első katolikus temploma a 168 évig tartó vallási hegemónia után, ma Debrecen-Nyíregyháza Római Katolikus Püspökség székesegyháza.A Szent Anna-székesegyházat mint tornyok nélküli piarista templomot 1721 és 1746 között építették az olasz Carlone tervei szerint Csáky Imre püspök adományából. Az 1811-es tûzvész megrongálta a templomot, ekkor tornyait és mai fõhomlokzatát 1830 és 1834 között Povolny Ferenc tervei alapján alakították ki. A templomot 1993-ban II. János Pál pápa emelte székesegyházi rangra a Debrecen-nyíregyházi Római Katolikus Egyházmegye megalapításával. 2011-tõl a templomban látható a torinói lepel hiteles másolata. A templom plébániáján keresztelték meg 1848 decemberében Petõfi Sándor fiát, Zoltánt. A debreceni katolikus hitélet újjászervezésének 300. évfordulója alkalmából 2015 Katolikus Emlékév volt Debrecenben, melynek keretében 2015. július 26-án felavatták a székesegyház elõtt a Csáky Imre bíborosról készült bronz szobrot.
Tovább
Ködszínház
Debrecen, Magyarország

Ködszínház

Kihagyhatatlan vízivarázslat a Ködszínház. A Nagyerdei Stadion szomszédságában Magyarországon egyedülálló, multimédiás szökőkút – más néven Ködszínház – nyújt különleges élményt tavasztól őszig. A szökőkút 30x10 méteres, legyező alakú vízpermetére vetítve Debrecent bemutató kisfilmeket és különleges lézer-animációkat láthatnak az érdeklődők. Napközben a vízfelületből kiemelkedő „tipegők” csábítanak hűsítő sétára a vízen.
Tovább
Hyde Park
London, Egyesült Királyság

Hyde Park

A több mint 350 hektáros Hyde Park egy zöld menedékhely London központjában. A parkban mintegy 4000 fa, egy nagy tó, egy rét és díszes virágoskertek találhatók. A szálloda forgalmas programokat és rendezvényeket kínál, beleértve a lovaglást is, korcsolyázás, kerékpározás, úszás és csónakázás. A legfontosabb események közé tartozik a Szerpentin-híd, az élet öröme szökőkút, az Achilles-szobor, a Diana emlékkút és a hangszóró sarka.
Foglaljon most
Tovább
Parlament házai
London, Egyesült Királyság

Parlament házai

Tegyen egy túrát a Westminster-palotában, amelyet parlamenti házaknak is neveznek, és tapasztalja meg az 1000 éves történelmet. A látogatókat a Westminster Hallon keresztül fogadják az épületbe, mielőtt a királynő nyomdokaiba lépne a Parlament állami megnyitóján. Csodálja meg a Lordok Kamara viktoriánus pompáját, és nézze meg a híres zöld padokat a Commons kamrában. Audioguides és túrák állnak rendelkezésre angol, francia, német, olasz, spanyol, orosz és mandarin.
Foglaljon most
Tovább
Kew Kertek
London, Egyesült Királyság

Kew Kertek

London legnagyobb UNESCO világoldala, a Királyi Botanikus Kert, Kew, a legnagyobb ilyen jellegű természetvédelmi projekt a világon. Látogasson el a Davies Alpesi Házba, és tapasztalja meg azokat a magas magasságú körülményeket, amelyek lehetővé teszik az alpesi növények növekedését, kiránduljon a sivatagba a dzsungelbe a Wales Princess Konzervatóriumban, csodálkozzon az áruló húsevő növényeken, és a Nagy Pagoda tetején lenyűgöző kilátást nyújtson Londonra.
Foglaljon most
Tovább
Hampstead Heath
London, Egyesült Királyság

Hampstead Heath

A Hampstead Heath London egyik legnagyobb parkja. London egyik legmagasabb pontjának tetején fekszik, kiváló kilátás nyílik a londoni látképre. A Canary Wharf felhőkarcolói a Szent Pál-székesegyházzal és más nevezetességekkel együtt láthatók. A Heath füves mezőkkel rendelkezik, erdős területek, és számos nagy tó. A víz soha nem különösebben meleg, de csomagoljon fürdőruhát arra az esetre, ha a hangulat megüt.
Tovább
Nagyerdei Stadion
Debrecen, Magyarország

Nagyerdei Stadion

Debrecen büszkesége, a hétszeres magyar bajnok futballcsapat Loki 2014-ben új otthont kapott, ami Magyarország egyik legkorszerûbb arénája. A Nagyerdei park területén, különleges és modern építészeti megoldásokkal épült meg a Nagyerdei Stadion, mely a védett fák ölelésében szinte észrevétlenül olvad bele a természeti környezetbe. A 20 000 férõhelyes multifunkcionális létesítmény nem csak sportversenyek, edzések, de kulturális rendezvények befogadására is kiválóan alkalmas. A stadionhoz tartozó építmények leglátványosabb eleme az arénát körbeölelõ, mintegy 1100 méter hosszú, átlagosan 7 méter magasan lévõ járda, amely rekortán borítású futópályával egészül ki. Így a futás szerelmesei szinte a fák lombjai között róhatják köreiket. A Nagyerdei Stadion a negyedik lett a 2014-ben átadott futballarénák nemzetközi versenyén. A nemzetközileg elismert és tapasztalt építészekből álló zsűri a 2014-es szavazáson a vizuális hatást, a környezetet, az innovációt, valamint az ár-érték arányt figyelembe véve értékelte a 32 versenyzőt, melyek között a debreceni aréna az előkelő negyedik helyen végzett.
Tovább
Windsori Legoland
London, Egyesült Királyság

Windsori Legoland

A 150 hektáros parkban épült LEGOLAND Windsor Resort épülete London mellett található. Több mint 55 lovagol, mutatja, látnivalók és műhelyek, mind a gyermekek számára készült 12 éves korig. Ez a vidámpark remek hely egy családi kiránduláshoz. Ugorj fel egy Lego tengeralattjáró fedélzetére, vessen egy pillantást London ikonikus tájára miniatűr formában, áztassa át a vízi túrákat, és tegye próbára képességeit a The Driving School-ban.
Foglaljon most
Tovább