Fedezze fel a lehetőségek világát.

Debrecen

Debrecen

Debrecenben a klasszikus irányjelzők helyett használjuk az érzékszerveinket: nézzünk a lábunk elé és megtudhatjuk, hogy milyen pallón közlekedtek egykor a debreceniek! Pillantsunk az ég felé és csodáljuk meg a múlt század elején épült kereskedőházak színes homlokzatait. Menjünk az orrunk után, kövessük a nyüzsgő mediterrán terekről és meghitt kávéházakból kiszűrődő kellemes illatokat, vagy egyszerűen hallgassunk a fülünkre és engedjük, hogy a hangulatos zene vezessen.
Tovább
London

London

London kulturális, politikai, és Nagy-Britannia gazdasági szíve, világszínvonalú múzeumairól híres, galériák, királyi paloták, bevásárló célpontok, West End színházi bemutatók és díjnyertes éttermek. Akár egy 5 csillagos luxusszállodában szeretne megszállni, pezsgőt kortyolgatni a London Eye-n, vagy talál egy olcsó hostelt, és sétáljon London egyik gyönyörű királyi parkjában, biztosan talál valamit, ami megfelel a költségvetésének és az érdeklődésének.
Tovább
A londoni börtön
London, Egyesült Királyság

A londoni börtön

London története tele van hátborzongató mesékkel és ijesztő karakterekkel. A Temze déli partján található London Dungeon vonzereje elmeséli ezeket a véres történeteket. Jelmezek, 360° szettek és számos speciális effektus segítségével a London Dungeon 90 perc alatt végigvezeti Önt a város véres, félelmetes és félelmetes múltjának 1000 évében. Vigyázz Hasfelmetsző Jackre és Sweeney Toddra az út mentén. Ez nem vonzza az ideges hajlamúakat.
Foglaljon most
Tovább
Hyde Park
London, Egyesült Királyság

Hyde Park

A több mint 350 hektáros Hyde Park egy zöld menedékhely London központjában. A parkban mintegy 4000 fa, egy nagy tó, egy rét és díszes virágoskertek találhatók. A szálloda forgalmas programokat és rendezvényeket kínál, beleértve a lovaglást is, korcsolyázás, kerékpározás, úszás és csónakázás. A legfontosabb események közé tartozik a Szerpentin-híd, az élet öröme szökőkút, az Achilles-szobor, a Diana emlékkút és a hangszóró sarka.
Foglaljon most
Tovább
Hampstead Heath
London, Egyesült Királyság

Hampstead Heath

A Hampstead Heath London egyik legnagyobb parkja. London egyik legmagasabb pontjának tetején fekszik, kiváló kilátás nyílik a londoni látképre. A Canary Wharf felhőkarcolói a Szent Pál-székesegyházzal és más nevezetességekkel együtt láthatók. A Heath füves mezőkkel rendelkezik, erdős területek, és számos nagy tó. A víz soha nem különösebben meleg, de csomagoljon fürdőruhát arra az esetre, ha a hangulat megüt.
Tovább
Warner Bros. Stúdió túra London - Harry Potter készítése
London, Egyesült Királyság

Warner Bros. Stúdió túra London - Harry Potter készítése

Lépjen be a Harry Potter varázslatos világába, és látogassa meg azokat a filmkészleteket, ahol a filmeket a Warner Bros-ban forgatták.. Studio Tour London - Harry Potter készítése. A túrán, orrba kerülhet Dumbledore irodája körül, lépjen be a Nagyterembe, sétáljon le az Átlós sikátoron, nézze meg, hogyan késztették Harry Pottert a seprűnyélére, és figyelték a különleges effektusú animatronika életre kelését. Kötelező a világ kedvenc varázslójának rajongói számára.
Foglaljon most
Tovább
Agóra Tudományos Élményközpont
Debrecen, Magyarország

Agóra Tudományos Élményközpont

Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen. A régióban egyedülálló központ minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agóra közérthetővé és élményszerűvé varázsolja a tudományos ismereteket, életünk mindennapi csodáit. A látogatók több mint harminc izgalmas interaktív játékot próbálhatnak ki, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes futurisztikus épület tornyában az érdeklődők egy csillagvizsgáló segítségével kémlelhetik az eget, tanulmányozhatják a Napot, a bolygókat és más égitesteket. A jegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is. Bejárat a Móricz Zsigmond körút felől!
Tovább
Brixton és az elektromos sugárút
London, Egyesült Királyság

Brixton és az elektromos sugárút

A Brixton Electric Avenue nevét azért kapta, hogy London első piacutcája, amelyet elektromos lámpákkal világítottak meg. Ma, a sugárút változatos és választékos élelmiszerpiac, többnyire afrikai és karibi konyhára szakosodott. Az ételen kívül, a terület vonzza az alku vadászokat kamerákat keresve, audio berendezés, mindenféle háztartási cikk, haj- és szépségápolási termékek és szolgáltatások, parókák, halkereskedők, hentesek, pékek, gyümölcs- és virágüzletek - megnevezed. A Brixton Village a piac fedett árkádos területe, amely furcsa üzletekkel teli, gyümölcs- és zöldségállványok, és rengeteg kávézó és étterem. A Brixton Academy egy ikonikus helyszín, amely a világ legnagyobb rock- és popfellépéseinek ad otthont. A helyszínt eredetileg Astoria nevű színházként és moziként nyitották meg, de azóta koncerthelyszínré fejlődött: Madonna, Szex A Pistols és a The Smiths mind itt felléptek.
Foglaljon most
Tovább
Kilenc és háromnegyed platform
London, Egyesült Királyság

Kilenc és háromnegyed platform

A helyiek ismerik a King's Cross-ot, mint a város egyik legforgalmasabb vasútállomását, amely az ország nagy részét szolgálja 1852 óta. A hely nemzetközileg híressé vált, amikor Harry Potter az állomást a Roxfortba tartó vonatútján használta. Készítsen egy képet egy kocsival, amely eltűnik a téglafalban, és szerezzen néhány varázsló emléktárgyat a Fazekas témájú ajándékboltból.
Foglaljon most
Tovább
kínai negyed
London, Egyesült Királyság

kínai negyed

A londoni Chinatown egy élénk környék, tele autentikus ázsiai éttermekkel, üzletek, szupermarketek és titkos bárok, díszített. vörös lámpákkal és piros boltívekkel. Próbáljon ki néhány hiteles zsemlét a BaoziInn Romilly Street-en, kantoni kapcsokat, például sült kacsa rizsen a Café TPT-ben, vagy dobja el a Gerrard"s Corner-t a nosztalgia és az imádnivaló retro hangulat nagylelkű részéért. Itt mindig van valami új felfedezésre váró!
Foglaljon most
Tovább
 Szent Anna-székesegyház
Debrecen, Magyarország

Szent Anna-székesegyház

Debrecen első katolikus temploma a 168 évig tartó vallási hegemónia után, ma Debrecen-Nyíregyháza Római Katolikus Püspökség székesegyháza.A Szent Anna-székesegyházat mint tornyok nélküli piarista templomot 1721 és 1746 között építették az olasz Carlone tervei szerint Csáky Imre püspök adományából. Az 1811-es tûzvész megrongálta a templomot, ekkor tornyait és mai fõhomlokzatát 1830 és 1834 között Povolny Ferenc tervei alapján alakították ki. A templomot 1993-ban II. János Pál pápa emelte székesegyházi rangra a Debrecen-nyíregyházi Római Katolikus Egyházmegye megalapításával. 2011-tõl a templomban látható a torinói lepel hiteles másolata. A templom plébániáján keresztelték meg 1848 decemberében Petõfi Sándor fiát, Zoltánt. A debreceni katolikus hitélet újjászervezésének 300. évfordulója alkalmából 2015 Katolikus Emlékév volt Debrecenben, melynek keretében 2015. július 26-án felavatták a székesegyház elõtt a Csáky Imre bíborosról készült bronz szobrot.
Tovább
Leicester tér
London, Egyesült Királyság

Leicester tér

A Leicester Square egy gyalogos tér, amelyet számos országosan jelentős mozi vesz körül, a város egyik legnagyobb képernyőjével, valamint különféle éttermekkel. Az Odeon Leicester tér, Birodalom, A Leicester teret gyakran használják filmbemutatókra, miért ne csinálna egy kis hollywoodi csillagfoltot, amíg Londonban tartózkodik. A tér közepén található buja kert tökéletes hely a nyár folyamán történő lehűléshez vagy a lábak pihentetéséhez. A Cinephiles-nek feltétlenül meg kell néznie a Prince Charles mozi programját. Ez a független mozi kultikus filmeket és maratoni filmeket vetít.
Tovább
Ködszínház
Debrecen, Magyarország

Ködszínház

Kihagyhatatlan vízivarázslat a Ködszínház. A Nagyerdei Stadion szomszédságában Magyarországon egyedülálló, multimédiás szökőkút – más néven Ködszínház – nyújt különleges élményt tavasztól őszig. A szökőkút 30x10 méteres, legyező alakú vízpermetére vetítve Debrecent bemutató kisfilmeket és különleges lézer-animációkat láthatnak az érdeklődők. Napközben a vízfelületből kiemelkedő „tipegők” csábítanak hűsítő sétára a vízen.
Tovább
Windsori Legoland
London, Egyesült Királyság

Windsori Legoland

A 150 hektáros parkban épült LEGOLAND Windsor Resort épülete London mellett található. Több mint 55 lovagol, mutatja, látnivalók és műhelyek, mind a gyermekek számára készült 12 éves korig. Ez a vidámpark remek hely egy családi kiránduláshoz. Ugorj fel egy Lego tengeralattjáró fedélzetére, vessen egy pillantást London ikonikus tájára miniatűr formában, áztassa át a vízi túrákat, és tegye próbára képességeit a The Driving School-ban.
Foglaljon most
Tovább
Eger megközelítése kerékpárral
Eger, Magyarország

Eger megközelítése kerékpárral

Eger kiemelkedően kedvező kerékpáros infrastruktúrával rendelkezik, a város népszerű célpont az aktív turisták körében Magyarországon kerékpár szállítására vonatokon van lehetőség, autóbuszokon ez nem megoldott. Vonaton a kerékpárszállítás külön jegy vásárlásához kötött. Kerékpárral városon belül Eger azon kevés városok egyike, mely teljes hosszában, kijelölt úton végigkerékpározható. Éljünk is a lehetőséggel, és ha nagyon belejöttünk, tekerjünk tovább a Bükk hegyeibe! A forgalmasabb utaknál végig elkülönített kerékpárúton haladhatunk, így a legkisebbek számára is biztonságban szelhető át a város. Az úthálózat legkülönlegesebb szakasza a Dobó tér mellett halad, ahol egészen közel, pár centire bringázhatunk az Eger-patak partján, itt mindenképp érdemes végiggurulni! Eurovelo 14 A jövő tervei között szerepel az Eurovelo 14 útvonal kiépítése, melynek Eger is része lesz.
Tovább
Shakespeare Stratford-upon-Avon és Cotswolds turnéja Londonból
London, Egyesült Királyság

Shakespeare Stratford-upon-Avon és Cotswolds turnéja Londonból

Hagyja maga mögött London nyüzsgését, hogy felfedezze Anglia mesekönyv-falvait, miközben bejárja a bájos Cotswolds-t és a középkori Stratford-upon-Avon várost.. Sétáljon Anglia legismertebb drámaírójának nyomában, miközben bejárja Shakespeare szülőhelyét és Anne Hathaway házát Stratford-upon-Avonban. Élvezze a Cotswolds lényegében angol falvait és nádfedeles házait, amikor meglátogatja Bibury-t, Burford, és Bourton-on-the-Water.
Foglaljon most
Tovább
WWT London Wetland Centre
London, Egyesült Királyság

WWT London Wetland Centre

A 105 hektáros WWT London Wetland Centre vadon élő állatok rezervátuma London központjának szélén. Itt rengeteg ritka madár található, gyönyörű tavak, nyugodt kertek és nyugtató rétek, amelyek között sétálhatnak és csodálhatják. Tartsa nyitva a szemét, mert szerencséje lehet, hogy észrevesz egy vidra családot. Ingyenes vezetett túrát is tehet, mielőtt pihenne a Water"s Edge Cafe-ban. Vannak beltéri és kültéri kalandterületek gyerekeknek.
Tovább