Fedezze fel a lehetőségek világát.

London

London

London kulturális, politikai, és Nagy-Britannia gazdasági szíve, világszínvonalú múzeumairól híres, galériák, királyi paloták, bevásárló célpontok, West End színházi bemutatók és díjnyertes éttermek. Akár egy 5 csillagos luxusszállodában szeretne megszállni, pezsgőt kortyolgatni a London Eye-n, vagy talál egy olcsó hostelt, és sétáljon London egyik gyönyörű királyi parkjában, biztosan talál valamit, ami megfelel a költségvetésének és az érdeklődésének.
Tovább
Debrecen

Debrecen

Debrecenben a klasszikus irányjelzők helyett használjuk az érzékszerveinket: nézzünk a lábunk elé és megtudhatjuk, hogy milyen pallón közlekedtek egykor a debreceniek! Pillantsunk az ég felé és csodáljuk meg a múlt század elején épült kereskedőházak színes homlokzatait. Menjünk az orrunk után, kövessük a nyüzsgő mediterrán terekről és meghitt kávéházakból kiszűrődő kellemes illatokat, vagy egyszerűen hallgassunk a fülünkre és engedjük, hogy a hangulatos zene vezessen.
Tovább
A British Museum
London, Egyesült Királyság

A British Museum

A világ egyik legnagyobb és legérdekesebb múzeuma, a British Museum ad otthont a valaha talált legértékesebb történelmi műtárgyaknak. A kiterjedt kiállítás magában foglalja a Rosetta-követ, asszír kincseket, egyiptomi múmiákat és a múzeum látványosan megvilágított Nagy Udvarát, ahol megtalálható a múzeum új étterme. Ez az étterem ideális hely a délutáni tea elfogyasztására a bíróság látványos teteje alatt. Ingyenes túrák a múzeumba és útmutatók is rendelkezésre állnak. A túrákat szakterületük hozzáértő szakértői vezetik - ne hagyja ki ezt a csodálatos tanulási lehetőséget.
Foglaljon most
Tovább
Eger megközelítése vonattal
Eger, Magyarország

Eger megközelítése vonattal

Eger könnyedén elérhető vonattal, menetjegyet akár interneten, előre is válthatunk. Érkezés Budapest irányából Budapestről a Keleti Pályaudvarból indulnak az Egerbe tartó vonatok. A vonatok kevesebb mint 2 óra alatt, átszállás nélkül, közvetlenül érik el a várost. Gyakran közlekednek és könnyű a használatuk, jegyet a vasúti pályaudvaron, vagy előre interneten is vásárolhatunk. Érkezés az ország más irányaiból Ha másik irányból érkezünk vonattal a városba, szükség lesz átszállásra. Ezt a leggyakrabban Füzesabony városban kell megtenni, ide közvetlen vonatok járnak Egerből. Füzesabonyból alig 20 perc a menetidő Egerbe.
Tovább
Madame Tussaud
London, Egyesült Királyság

Madame Tussaud

Rengeteg szórakoztathatja Önt a Madame Tussauds Londonban, több mint 300 viaszfigurával, a Marvel Super Heroes 4D filmélményével és a Spirit of London Taxi Ride-vel. A történelem során híres (és hírhedt) egyének kísértetiesen élethű viaszfigurái a nyilvánvaló fénypont. Johnny Depp-től és az One Direction-től Muhammad Aliig és a királynőig, biztosan felismer mindenkit, aki megjelenik. Ki a kedvenc hírességed?
Foglaljon most
Tovább
London buszos túra, Hop On - Hop Off
London, Egyesült Királyság

London buszos túra, Hop On - Hop Off

Élvezze a tökéletes bevezetést Londonba. Induljon el egy kalandra a Big Bus Tours-szal. Non-stop londoni városnéző túránk lehetővé teszi, hogy könnyedén felszívja a város hangulatát. Pihenjen és élvezze a lenyűgöző tényeket London gazdag kultúrájáról és drámai történelméről, amikor elhalad híres nevezetességein és látnivalóin. És, kiválasztott Red Tour buszokon, vegye fel a tippeket tapasztalt útmutatóinkból, amelyek segítenek feltárni London titkait és történeteit. Buszútvonalunkat gondosan megterveztük annak biztosítása érdekében, hogy London legjobb látnivalóit rögzítse, beleértve a Big Ben-t is, a London Eye, Tower Bridge és a Buckingham-palota.
Tovább
kínai negyed
London, Egyesült Királyság

kínai negyed

A londoni Chinatown egy élénk környék, tele autentikus ázsiai éttermekkel, üzletek, szupermarketek és titkos bárok, díszített. vörös lámpákkal és piros boltívekkel. Próbáljon ki néhány hiteles zsemlét a BaoziInn Romilly Street-en, kantoni kapcsokat, például sült kacsa rizsen a Café TPT-ben, vagy dobja el a Gerrard"s Corner-t a nosztalgia és az imádnivaló retro hangulat nagylelkű részéért. Itt mindig van valami új felfedezésre váró!
Foglaljon most
Tovább
Kew Kertek
London, Egyesült Királyság

Kew Kertek

London legnagyobb UNESCO világoldala, a Királyi Botanikus Kert, Kew, a legnagyobb ilyen jellegű természetvédelmi projekt a világon. Látogasson el a Davies Alpesi Házba, és tapasztalja meg azokat a magas magasságú körülményeket, amelyek lehetővé teszik az alpesi növények növekedését, kiránduljon a sivatagba a dzsungelbe a Wales Princess Konzervatóriumban, csodálkozzon az áruló húsevő növényeken, és a Nagy Pagoda tetején lenyűgöző kilátást nyújtson Londonra.
Foglaljon most
Tovább
Természettörténeti Múzeum
London, Egyesült Királyság

Természettörténeti Múzeum

A Természettudományi Múzeum több száz csodálatos kiállítást tartalmaz a természeti világból London egyik legszebb nevezetes épületében. A legfontosabb események közé tartozik a népszerű dinoszauruszok galéria, a kék bálna modell és a Cocoon mintaközpont különlegessége. Az eseményeket és vitákat a Darwin Center csúcstechnológiájú Attenborough Stúdióban tartják, ahol lehetősége lesz találkozni fontos tudósokkal.
Tovább
Nagyerdei Stadion
Debrecen, Magyarország

Nagyerdei Stadion

Debrecen büszkesége, a hétszeres magyar bajnok futballcsapat Loki 2014-ben új otthont kapott, ami Magyarország egyik legkorszerûbb arénája. A Nagyerdei park területén, különleges és modern építészeti megoldásokkal épült meg a Nagyerdei Stadion, mely a védett fák ölelésében szinte észrevétlenül olvad bele a természeti környezetbe. A 20 000 férõhelyes multifunkcionális létesítmény nem csak sportversenyek, edzések, de kulturális rendezvények befogadására is kiválóan alkalmas. A stadionhoz tartozó építmények leglátványosabb eleme az arénát körbeölelõ, mintegy 1100 méter hosszú, átlagosan 7 méter magasan lévõ járda, amely rekortán borítású futópályával egészül ki. Így a futás szerelmesei szinte a fák lombjai között róhatják köreiket. A Nagyerdei Stadion a negyedik lett a 2014-ben átadott futballarénák nemzetközi versenyén. A nemzetközileg elismert és tapasztalt építészekből álló zsűri a 2014-es szavazáson a vizuális hatást, a környezetet, az innovációt, valamint az ár-érték arányt figyelembe véve értékelte a 32 versenyzőt, melyek között a debreceni aréna az előkelő negyedik helyen végzett.
Tovább
Eger megközelítése autóval
Eger, Magyarország

Eger megközelítése autóval

Ha autóval érkezünk, könnyedén és gyorsan, jó minőségű utakon haladva érhetjük el Egert. Érkezés az M3-as autópálya felől (útdíj fizetendő) A város elsődleges "bejárata" délről, az M3-as autópálya felől található. Ha innen érkezünk akár Budapest, akár Nyíregyháza irányából, térjünk le az M3 autópályáról az M25 autóútra, melyen 2x2 sávon, 110 km/óra maximális sebességgel gyorsan és biztonságosan juthatunk el Egerbe. Érkezés a 3-as főút felől (ingyenes út) Az M3-as autópályával párhuzamosan halad a 3-as számú főút, mely ingyenesen használható. Ha Budapest irányából érkezünk, Kerecsend településen térjünk le a 3-as főútról a 25-ös számú főútra, mely egyenesen Eger belvárosába vezet. Amennyiben Miskolc irányából érkezünk, térjünk le a 3-as számú főútról Mezőkövesd városnál. Innen közlekedési táblák jelölik az utat Egerig. Érkezés Szlovákia felől (ingyenes út) Ha északi irányból, Szlovákia felől érkezünk, kövessük a 25-ös számú főutat. Ez Szlovákia határától egészen Eger belvárosába vezet bennünket. A város távolsága az országhatártól 55 kilométer. A 25-ös főút a Bükk-vidéken keresztül halad, ez Magyarország egyik legszebb hegyvidéki tája. Az út jó minőségű, könnyen járható, azonban kanyargós.
Tovább