Fedezze fel a lehetőségek világát.

London

London

London kulturális, politikai, és Nagy-Britannia gazdasági szíve, világszínvonalú múzeumairól híres, galériák, királyi paloták, bevásárló célpontok, West End színházi bemutatók és díjnyertes éttermek. Akár egy 5 csillagos luxusszállodában szeretne megszállni, pezsgőt kortyolgatni a London Eye-n, vagy talál egy olcsó hostelt, és sétáljon London egyik gyönyörű királyi parkjában, biztosan talál valamit, ami megfelel a költségvetésének és az érdeklődésének.
Tovább
Debrecen

Debrecen

Debrecenben a klasszikus irányjelzők helyett használjuk az érzékszerveinket: nézzünk a lábunk elé és megtudhatjuk, hogy milyen pallón közlekedtek egykor a debreceniek! Pillantsunk az ég felé és csodáljuk meg a múlt század elején épült kereskedőházak színes homlokzatait. Menjünk az orrunk után, kövessük a nyüzsgő mediterrán terekről és meghitt kávéházakból kiszűrődő kellemes illatokat, vagy egyszerűen hallgassunk a fülünkre és engedjük, hogy a hangulatos zene vezessen.
Tovább
Hampstead Heath
London, Egyesült Királyság

Hampstead Heath

A Hampstead Heath London egyik legnagyobb parkja. London egyik legmagasabb pontjának tetején fekszik, kiváló kilátás nyílik a londoni látképre. A Canary Wharf felhőkarcolói a Szent Pál-székesegyházzal és más nevezetességekkel együtt láthatók. A Heath füves mezőkkel rendelkezik, erdős területek, és számos nagy tó. A víz soha nem különösebben meleg, de csomagoljon fürdőruhát arra az esetre, ha a hangulat megüt.
Tovább
Brit Filmintézet — A BFI
London, Egyesült Királyság

Brit Filmintézet — A BFI

A British Film Institute (BFI) abszolút kötelező a film rajongói számára. Ez a film- és televíziós jótékonysági szervezet minden nap filmeket mutat be: látványos IMAX színházukban vetített legújabb és legnagyobb sikerfilmekből, a régi idők klasszikusainak és indie kedveseinek kisebbikben, intim termek. A felújított BFI helyszín Southbankban található, amely tökéletes hely a folyóparti kilátások megismerésére és a helyi film- és színházbarátok kreatív társaságában való lógásra. A BFI vízparti étterme és bárja kiválóan alkalmas randevúkra vagy a legújabb film megbeszélésére barátaival.
Tovább
Ködszínház
Debrecen, Magyarország

Ködszínház

Kihagyhatatlan vízivarázslat a Ködszínház. A Nagyerdei Stadion szomszédságában Magyarországon egyedülálló, multimédiás szökőkút – más néven Ködszínház – nyújt különleges élményt tavasztól őszig. A szökőkút 30x10 méteres, legyező alakú vízpermetére vetítve Debrecent bemutató kisfilmeket és különleges lézer-animációkat láthatnak az érdeklődők. Napközben a vízfelületből kiemelkedő „tipegők” csábítanak hűsítő sétára a vízen.
Tovább
Eger megközelítése kerékpárral
Eger, Magyarország

Eger megközelítése kerékpárral

Eger kiemelkedően kedvező kerékpáros infrastruktúrával rendelkezik, a város népszerű célpont az aktív turisták körében Magyarországon kerékpár szállítására vonatokon van lehetőség, autóbuszokon ez nem megoldott. Vonaton a kerékpárszállítás külön jegy vásárlásához kötött. Kerékpárral városon belül Eger azon kevés városok egyike, mely teljes hosszában, kijelölt úton végigkerékpározható. Éljünk is a lehetőséggel, és ha nagyon belejöttünk, tekerjünk tovább a Bükk hegyeibe! A forgalmasabb utaknál végig elkülönített kerékpárúton haladhatunk, így a legkisebbek számára is biztonságban szelhető át a város. Az úthálózat legkülönlegesebb szakasza a Dobó tér mellett halad, ahol egészen közel, pár centire bringázhatunk az Eger-patak partján, itt mindenképp érdemes végiggurulni! Eurovelo 14 A jövő tervei között szerepel az Eurovelo 14 útvonal kiépítése, melynek Eger is része lesz.
Tovább
A Victoria és Albert Múzeum
London, Egyesült Királyság

A Victoria és Albert Múzeum

A kensingtoni Victoria és Albert Múzeum dicsőséges design- és művészeti gyűjteményt tartalmaz: az iszlám művészettől a finom európai ékszerekig. Az olyan művészek híres akvarelljeitől, mint John Constable, Vivienne Westwood ikonikus divatalkotásáig. Fedezze fel az állandó gyűjteményt, vagy látogasson el a múzeum egyik világszínvonalára, és egyre népszerűbb időszaki kiállítások. Vigyázzon a furcsa Friday Lates eseményekre, amelyek minden hónap utolsó péntekjén történnek.
Foglaljon most
Tovább
Leicester tér
London, Egyesült Királyság

Leicester tér

A Leicester Square egy gyalogos tér, amelyet számos országosan jelentős mozi vesz körül, a város egyik legnagyobb képernyőjével, valamint különféle éttermekkel. Az Odeon Leicester tér, Birodalom, A Leicester teret gyakran használják filmbemutatókra, miért ne csinálna egy kis hollywoodi csillagfoltot, amíg Londonban tartózkodik. A tér közepén található buja kert tökéletes hely a nyár folyamán történő lehűléshez vagy a lábak pihentetéséhez. A Cinephiles-nek feltétlenül meg kell néznie a Prince Charles mozi programját. Ez a független mozi kultikus filmeket és maratoni filmeket vetít.
Tovább
kínai negyed
London, Egyesült Királyság

kínai negyed

A londoni Chinatown egy élénk környék, tele autentikus ázsiai éttermekkel, üzletek, szupermarketek és titkos bárok, díszített. vörös lámpákkal és piros boltívekkel. Próbáljon ki néhány hiteles zsemlét a BaoziInn Romilly Street-en, kantoni kapcsokat, például sült kacsa rizsen a Café TPT-ben, vagy dobja el a Gerrard"s Corner-t a nosztalgia és az imádnivaló retro hangulat nagylelkű részéért. Itt mindig van valami új felfedezésre váró!
Foglaljon most
Tovább
Hyde Park
London, Egyesült Királyság

Hyde Park

A több mint 350 hektáros Hyde Park egy zöld menedékhely London központjában. A parkban mintegy 4000 fa, egy nagy tó, egy rét és díszes virágoskertek találhatók. A szálloda forgalmas programokat és rendezvényeket kínál, beleértve a lovaglást is, korcsolyázás, kerékpározás, úszás és csónakázás. A legfontosabb események közé tartozik a Szerpentin-híd, az élet öröme szökőkút, az Achilles-szobor, a Diana emlékkút és a hangszóró sarka.
Foglaljon most
Tovább
SEA LIFE Londoni
London, Egyesült Királyság

SEA LIFE Londoni

A South Bank partján, közvetlenül a London Eye mellett található SEA LIFE London Aquarium Európa egyik legnagyobb globális tengeri élővilággyűjteménye, amely több mint 500 fajt, 14 tematikus területet és kétmillió liter vizet fed le. A kiállítás olyan kedvenceket tartalmaz, mint a csikóhalak, a polip, a zebracápák és a bohóchalak. Interaktív élmények is vannak, így láthatja a búvárkijelzőket, figyelheti a cápákat, vagy akár megpróbálhatja megetetni a szúrókat. És ne felejtsd el merülni az „óceán alatt” az üvegalagút sétányán.
Foglaljon most
Tovább
Déri Múzeum
Debrecen, Magyarország

Déri Múzeum

A Déri Múzeum Magyarország egyik legjelentősebb múzeuma. Az intézmény gazdag helytörténeti anyaga mellett Déri Frigyes egyetemes művelődéstörténeti gyűjteményével vált meghatározó jelentőségűvé. A múzeum talán legnépszerûbb kiállítóterében, a Munkácsy Teremben láthatók Munkácsy Mihály Krisztus szenvedéstörténetét feldolgozó, monumentális méretû alkotásai. A Krisztus-trilógia három festményéből kettő a múzeumban látható. Az évek során a múzeum Munkácsy Terme szakrális térré vált, ahova gyakran zarándokként érkeznek magyarságuk, hitük megélésére az emberek. A Déri Múzeum 2015 végén nyitotta meg új állandó kiállításait, ezek mellett a Zoltai Lajos teremben idõrõl idõre megújuló idõszaki kiállítások várják a látogatókat. A múzeum épülete elõtt található négy, Medgyessy Ferenc által készített szobor 1937-ben elnyerte a párizsi világkiállítás nagydíját. A Déri Múzeumban váltott belépőjegy a Modem, a Debreceni Irodalom Háza és a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum kiállításaira is érvényes kombinált belépőjegy.
Tovább
Agóra Tudományos Élményközpont
Debrecen, Magyarország

Agóra Tudományos Élményközpont

Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen. A régióban egyedülálló központ minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agóra közérthetővé és élményszerűvé varázsolja a tudományos ismereteket, életünk mindennapi csodáit. A látogatók több mint harminc izgalmas interaktív játékot próbálhatnak ki, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes futurisztikus épület tornyában az érdeklődők egy csillagvizsgáló segítségével kémlelhetik az eget, tanulmányozhatják a Napot, a bolygókat és más égitesteket. A jegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is. Bejárat a Móricz Zsigmond körút felől!
Tovább
Soho
London, Egyesült Királyság

Soho

A Soho abszolút kötelező látnivaló, mivel annyira sokrétű. Dékán, Frith, Csőr, és az Old Compton utcák éjjel-nappal élénkek, és a régóta működő Ronnie Scott Jazz Club itt található. A Shaftesbury Avenue vonzza a színházlátogatókat, míg Carnaby, Az Oxford és a Regent utcák, valamint az ikonikus Liberty áruház az Ön vásárlási igényeihez igazodik. Zeneüzletek, kis kávézók és furcsa pékségek vannak minden sarkon! Soho energikus utcái a legnépszerűbb éjszakai élet célpontjai. A környék továbbra is kissé rizikós hangulatot áraszt bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, amelyek a nemzetközi kreatívok csípős tömegét szolgálják fel. Soho az LMBTQA+közösség központjaként is ismert, ezért ne hagyja ki a környék összes meleg és leszbikus partiját.
Foglaljon most
Tovább
Nemzeti portré galéria
London, Egyesült Királyság

Nemzeti portré galéria

A London központjában található Nemzeti Portré Galéria több mint 195 000 portrét tartalmaz híres férfiakról és nőkről, akik a 16. századtól napjainkig alakították a brit történelmet. Olyan elismert művészek festették, mint Holbein, David Hockney, Cecil Beaton és Lucian Freud, az ülők között királyok is vannak, királynők, filmsztárok, politikusok, zenészek és még sok más. A galéria gördülő kiállítási naptárát is érdemes megvizsgálni, különösen az éves BP Portrait Awards.
Tovább