Udforsk en verden af muligheder.

København

København

København er en lille, men stor by. En by i verdensklasse, fremhævet og elsket af verdens førende rejse- og livsstilsmagasiner. Byen er blevet hædret for dens høje livskvalitet, og den internationale begejstring falder godt i tråd med københavnernes egen oplevelse af deres by, som et godt sted at bo og leve. Københavns berømte gastronomi, cykelkultur, design, arkitektur, grønne områder, rene havnebade, Christiania og ikke mindst frisind og åbenhed er alle eksempler på Københavns særegenhed, som hvert år trækker tusinder til den lille, store hovedstad.
Læs mere
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Læs mere
Randers

Randers

Kom og oplev Randers… … De toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve er atmosfærefyldte rammer for det moderne byliv, som findes i Randers. I Randers findes der mange forskellige overnatningsmuligheder, museer og attraktioner, og nu har du muligheden for at lave din helt egen pakke. Randers taler til alle sanser. Her er oplevelser for enhver smag: kunst, kultur, musik, teater, shopping, mad, natur mm. Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.
Læs mere
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Læs mere
Malmö

Malmö

Sveriges tredjestørste by, Malmö i Sydsverige, er symbol på international mangfoldighed og en kreativ og nysgerrig minimetropol. Det var oprindeligt en industriby, men Malmö er i dag et videnscentrum, der er kendt for sit miljøarbejde. Her finder du Skandinaviens ældste renæssanceslot tæt på det nye topmoderne og bæredygtige kvarter Västra Hamnen. Eurovisionens Melodi Grand Prix 2013, VM i juniorishockey 2014 og VM i ishockey 2015 beviser, at Malmö er garant for internationale begivenheder.
Læs mere
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Læs mere
Det Gamle Rådhus
Randers, Danmark

Det Gamle Rådhus

Det gamle Rådhus fra 1778 er tegnet af Bygmester Chr. Mørup. I forbindelse med en restaurering i 1780 besluttede man sig for at denne var nytteløs og påbegyndte i stedet et helt nyt byggeri. Chr. Mørup lavede en skitse på blot 6 dage, som borgmesteren godkendte. Grundet øget biltrafik, besluttede man i 1930 at flytte Rådhuset. Rådhuset blev hævet op på kraftige jernbjælker, så det kunne trækkes med tov. En granitvinkel i fortovet syd for bygningen markerer husets tidligere placering.
Læs mere
Randers Egnsteater
Randers, Danmark

Randers Egnsteater

Randers Egnsteater er en selvstændig kulturinstitution, der blev etableret i år 2000. I de tre teatersale afvikles der hvert år mere end 300 professionelle forestiller for børn, voksne og familier, både egne produktioner og gæsteforestillinger. Randers Egnsteater producerer selv hvert år 2-4 børne/familieforestillinger. Randers Egnsteater leverer forestillinger af professionel og kunstnerisk udfordrende kvalitet og laver bl.a. også forestillinger i samarbejde med Kulturhistorisk Museum og Randers Kammerorkester.
Læs mere
Museum Østjylland
Randers, Danmark

Museum Østjylland

Hos Museum Østjylland kan du opleve en kulturhistorisk tidsrejse, som går helt tilbage til oldtiden og går helt op til nutiden. På de faste udstillinger kan du lære om livet på egnen fra de første mennesker, der færdedes her for 100.000 år siden og bl.a. prøve den interaktive runesten og opleve ”Middelalderens Mennesker”. "Middelalderens Mennesker" er en moderne middelalderudstilling, hvor børn kan klæde sig ud som nonner, adelsfolk og riddere og prøve spil. Du kan også besøge udstillingen om Randers købstadshistorie eller se ”De Buhlske Stuer”, der har en kunstsamling med 334 kunstværker, heriblandt 48 Rembrandt raderinger. Hold godt øje med museets særudstillinger, aktiviteter og foredrag året rundt.
Læs mere