Udforsk en verden af muligheder.

Malmö

Malmö

Sveriges tredjestørste by, Malmö i Sydsverige, er symbol på international mangfoldighed og en kreativ og nysgerrig minimetropol. Det var oprindeligt en industriby, men Malmö er i dag et videnscentrum, der er kendt for sit miljøarbejde. Her finder du Skandinaviens ældste renæssanceslot tæt på det nye topmoderne og bæredygtige kvarter Västra Hamnen. Eurovisionens Melodi Grand Prix 2013, VM i juniorishockey 2014 og VM i ishockey 2015 beviser, at Malmö er garant for internationale begivenheder.
Læs mere
Randers

Randers

Kom og oplev Randers… … De toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve er atmosfærefyldte rammer for det moderne byliv, som findes i Randers. I Randers findes der mange forskellige overnatningsmuligheder, museer og attraktioner, og nu har du muligheden for at lave din helt egen pakke. Randers taler til alle sanser. Her er oplevelser for enhver smag: kunst, kultur, musik, teater, shopping, mad, natur mm. Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.
Læs mere
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Læs mere
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grækerne og romerne gjorde det. Det samme gjorde rige herremænd, filmstjerner, kunstnere og tusindvis af turister. De var bare på gennemrejse, men i stedet slog de sig ned i Nice og langs Rivieraen. Nogle blev der et par uger, andre blev der i måneder og år – fascineret af lyset, fortryllet af duftene og henrykt over smagen af oliven, vin og saftige grøntsager. Alt dette og en mulighed til at dyppe fødderne i et turkisblåt hav! Derudover har et Nice Nouveau udviklet sig – en moderne middelhavs metropolis med et pulserende natteliv, nye avantgarde hoteller og dristige kunstgallerier. Den mest fashionable gade, Promenade des Anglais, er Rivieraens svar på Champs-Elysées. Har du allerede købt en returbillet?
Læs mere
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Læs mere
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Læs mere
Lübker Golf og Spa Resort
Randers, Danmark

Lübker Golf og Spa Resort

Lübker Golf Resort kombinerer golf- og familieaktiviteter i verdensklasse Det 200 hektar store område rummer en 27-hullers mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones II, luksus ferieboliger, et 3.500 m2 stort wellness-center med spa, fitness, Subtropisk Bad og café. Derudover golfklubhus med restauranter, mødefaciliteter og meget mere. Bo midt i den storslåede natur Inviter familien eller nogle venner med og bo i den fantastiske natur på Djursland. Efter indlogering i lejlighed indrettet med 2 soverum, opholdsrum med fuldt udstyret køkken og privat terrasse/altan, er der mulighed for at spille dagens golfrunde på Lübker Golf Course. Til aften kan I fordøje dagens indtryk med en lækker middag i restauranten eller Brasseriet. Næste morgen kan I nyde en velsmagende morgenmad, inden I eventuelt fortsætter med næste runde golf eller udnytter muligheden for fri adgang til Lübker Spa og Fitness samt Subtropisk Bad. Central placering på Djursland Midt på ”næsen af Danmark” ligger Lübker Golf Resort - blot 15 minutter fra Aarhus Lufthavn, 40 minutter fra Aarhus, 25 minutter fra Randers og 10 minutter fra Grenaa.
Læs mere
Arena Randers
Randers, Danmark

Arena Randers

Hos Arena Randers kan du finde alle typer arrangementer, både sociale, kulturelle og sportslige. Hvad enten det drejer sig om mindre møder og teambuilding til konferencer, koncerter og sportsbegivenheder med plads til op til 1500 deltagere. Det er desuden også muligt at arrangere spisning. Arena Randers rummer desuden også topmoderne motionscenter og fysioterapiklinik, hvor alle er velkomne. Arena Randers tilbyder fleksible kvalitetsløsninger og er klar til at imødekomme netop dine behov.
Læs mere
Det Gamle Rådhus
Randers, Danmark

Det Gamle Rådhus

Det gamle Rådhus fra 1778 er tegnet af Bygmester Chr. Mørup. I forbindelse med en restaurering i 1780 besluttede man sig for at denne var nytteløs og påbegyndte i stedet et helt nyt byggeri. Chr. Mørup lavede en skitse på blot 6 dage, som borgmesteren godkendte. Grundet øget biltrafik, besluttede man i 1930 at flytte Rådhuset. Rådhuset blev hævet op på kraftige jernbjælker, så det kunne trækkes med tov. En granitvinkel i fortovet syd for bygningen markerer husets tidligere placering.
Læs mere