Udforsk en verden af muligheder.

Randers

Randers

Kom og oplev Randers… … De toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve er atmosfærefyldte rammer for det moderne byliv, som findes i Randers. I Randers findes der mange forskellige overnatningsmuligheder, museer og attraktioner, og nu har du muligheden for at lave din helt egen pakke. Randers taler til alle sanser. Her er oplevelser for enhver smag: kunst, kultur, musik, teater, shopping, mad, natur mm. Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.
Læs mere
Malmö

Malmö

Sveriges tredjestørste by, Malmö i Sydsverige, er symbol på international mangfoldighed og en kreativ og nysgerrig minimetropol. Det var oprindeligt en industriby, men Malmö er i dag et videnscentrum, der er kendt for sit miljøarbejde. Her finder du Skandinaviens ældste renæssanceslot tæt på det nye topmoderne og bæredygtige kvarter Västra Hamnen. Eurovisionens Melodi Grand Prix 2013, VM i juniorishockey 2014 og VM i ishockey 2015 beviser, at Malmö er garant for internationale begivenheder.
Læs mere
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Læs mere
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Læs mere
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Læs mere
Randers Kunstmuseum
Randers, Danmark

Randers Kunstmuseum

Randers Kunstmuseum er et skatkammer med store oplevelsesmuligheder for alle. Randers Kunstmuseum er etableret i 1887 og rummer mere end 4000 værker, bl.a. markante værker indenfor dansk billedkunsts hovedkræfter gennem de sidste 200 år. Randers Kunstmuseum er kendt for sin høje kvalitet og store alsidighed. Her er flere af 1800-tallets kunstnere, såsom L. A. Ring, Theodor Phillipsen og Vilhelm Hammershøi. Derudover finder du også kunst fra flere af det 20. århundredes store navne, heriblandt Wilhelm Freddie og Asger Jorn. Bysbarnet Sven Dalsgaard er ligeledes repræsenteret med over 1000 værker. Museet har kunst for enhver smag og arrangerer året igennem særudstillinger med ny og ældre dansk kunst, samt foredrag, omvisninger og børneværksteder.
Læs mere
Kyst- og Fjordcentret
Randers, Danmark

Kyst- og Fjordcentret

Besøg Kyst- og Fjordcentret hvor leg og læring i naturen er i fokus. Her kan du låne waders og gå på opdagelse i vandet, låne en kano, besøge naturværkstedet og møde en fisk i rørebassinet. Kyst- og Fjordcentret er sjove og spændende oplevelser for hele familien. Derudover tilbyder Kyst- og Fjordcentret også møde- og teambuilding faciliteter i en anderledes ramme. Randers Fjord er et af de helt unikke natursteder i Danmark. Her møder Gudenåens ferskvand det salte vand fra Kattegat, hvilket giver en helt særlig blanding i vandet. Du kan også være heldig at se sæler, der leger på polderne.
Læs mere
Mariager Saltcenter
Randers, Danmark

Mariager Saltcenter

Besøg Mariager Saltcenter - det eneste oplevelsecenter i Norden, hvor alt drejer sig om salt. Her kan du få et indblik i saltets historie gennem oplevelser og aktiviteter. Oplev magien i Sydehytten, hvor der fremstilles ”Det Hvide Guld”, og hvor du kan være med til at syde salt, som man gjorde det i middelalderen. Du kan også prøve et varmt saltbad i ” Det Døde Hav” her kan du ikke synke, det er både en sjov og dejlig oplevelses. Tag en tur med elevatoren ned i ”Saltminen” og prøv den bevægelige biograf. Eller hvad med saltpeeling eller en saltscrub - eller måske en rigtig Mudder-mandag i vinter-halvåret? Massør Berit Rosenberg hos Salt Touch, en del af Mariager Saltcenter, er klar til at forkæle dig. Et besøg i Danmarks Saltcenter er både sjovt og lærerigt!
Læs mere