Udforsk en verden af muligheder.

Eindhoven

Eindhoven

Fremtiden ser strålende ud for lysets by. Eindhoven er Hollands femtestørste by og er en moderne metropol bygget op omkring en berømt lyspære- og lampeproducent. Udover at være et summende erhvervscentrum, er det også et godt rejsemål for en forlænget weekend med gågader pakket med butikker, og små steder, hvor man kan få lidt at spise eller drikke. Lej en cykel og slut dig til de hundreder af cyklister, der oplever denne grønne og lettilgængelige by på to hjul. Kulturelskere kan slå et smut forbi Van Abbemuseum, der indeholder en af verdens ti bedste moderne kunstsamlinger. Læg dertil et succesfuldt fodboldhold og et excentrisk konferencecenter i en flyvende tallerken, og du vil se, at Eindhoven har noget for enhver smag.
Læs mere
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Læs mere
Paris

Paris

Velkommen til den fabelagtige “Lysenes by” eller “Kærlighedens by”. Paris er helt sikkert begge dele og er altid blevet betragtet som det mest romantiske sted i verden. Uanset om man er kunstner, forretningsmand eller blot en turist, der besøger byen med sin kæreste eller familie, vil man nyde de lange gåture fra Montmartre til Quartier Latin (latinerkvarteret). Når man slentrer forbi nogle af de fineste romanske og middelalderlige monumenter, vil man før eller senere ende på en café, stå på Pont Neuf broen eller udforske en skøn modebutik i Marais-distriktet. Giv dig god tid og husk at medbringe et stort hukommelseskort til dit digitale kamera!
Læs mere
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Læs mere
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Læs mere
Malmö

Malmö

Sveriges tredjestørste by, Malmö i Sydsverige, er symbol på international mangfoldighed og en kreativ og nysgerrig minimetropol. Det var oprindeligt en industriby, men Malmö er i dag et videnscentrum, der er kendt for sit miljøarbejde. Her finder du Skandinaviens ældste renæssanceslot tæt på det nye topmoderne og bæredygtige kvarter Västra Hamnen. Eurovisionens Melodi Grand Prix 2013, VM i juniorishockey 2014 og VM i ishockey 2015 beviser, at Malmö er garant for internationale begivenheder.
Læs mere
London

London

I 60’erne var det ”Swinging London”. Tredive år senere var det ”Cool Britannia”. Og efterfølgende… er London stadig det rigtige valg! Den sprudlende kultur fortsætter hele tiden med at vokse og udvikle sig, og du kan mærke pulsen straks du lander. Og der kommer til at ske endnu mere. Takket være, at London blev valgt som værtsby for OL i 2012, vil der ske mange forandringer. Byen kommer til at genopstå i en takt, som ikke er set siden dronning Victorias dage.
Læs mere
Grønne, dejlige og skønne parker i Malmö
Malmö, Sverige

Grønne, dejlige og skønne parker i Malmö

Nyd de smukke parker i Malmö til naturoplevelser, afslapning, leg og forskellige sportsaktiviteter. Her kan du finde sjove temalegepladser, inspirerende multisportarenaer og få en rundtur på egen hånd og høre om træerne og de officielle kunstværker. Kungsparken er den ældste offentlige park i Malmö, som blev officielt åbnet i 1872. Parken er skabt i engelsk stil og er, ligesom Slottsparken, perfekt til udendørs aktiviteter og picnic. Slottsträdgården. En vidunderlig miljøvenlig have, hvor du kan købe grøntsager, som regel direkte opgravet, blomster og spændende planter. Det er her, at SVT optager deres populære fredags-tv-program. Hvis du er heldig, kan du opleve gartneren John Taylor gå og rode i en af haverne. I midten af parken ligger Tarek Taylors populære udendørscafé i det grønne. Den er åben i sommermånederne, når vejret tillader det. Pildammsparken er Malmös største park. Den blev anlagt i forbindelse med den baltiske udstilling i 1914. I 1920´erne blev den færdiggjort efter idealerne for byarkitekten Erik Bülow-Hube. Her er nogle af Malmös mest populære løbestier. Kunne du tænke dig at tage på den egen rundtur i parkerne og omkring den officielle kunst i Malmö? Download guiderne til din mobiltelefon:
Læs mere
Västra Hamnen
Malmö, Sverige

Västra Hamnen

Västra Hamnen er et af de mest bæredygtige kvarterer i Malmö med spændende arkitektur og udsigt over Øresund og Øresundsbroen. Her finder du også den spektakulære 190 meter høje Turning Torso og Stapelbäddsparken, som tiltrækker skateboardkørere fra hele verden. Kvarteret giver mulighed for skønne vandreture, dejlige badefaciliteter, veltilberedte måltider på restauranter, kaffe og madkurv på græsset samt leg og spil med højenergiske aktiviteter. Her ligger også Dockan Marina med masser af fortøjningspladser og faciliteter for besøgende og kun ti minutters gang fra Malmö Central Station.
Læs mere