Udforsk en verden af muligheder.

Randers

Randers

Kom og oplev Randers… … De toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve er atmosfærefyldte rammer for det moderne byliv, som findes i Randers. I Randers findes der mange forskellige overnatningsmuligheder, museer og attraktioner, og nu har du muligheden for at lave din helt egen pakke. Randers taler til alle sanser. Her er oplevelser for enhver smag: kunst, kultur, musik, teater, shopping, mad, natur mm. Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.
Læs mere
Autumn and winter colours

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Læs mere
Malmö

Malmö

Sveriges tredjestørste by, Malmö i Sydsverige, er symbol på international mangfoldighed og en kreativ og nysgerrig minimetropol. Det var oprindeligt en industriby, men Malmö er i dag et videnscentrum, der er kendt for sit miljøarbejde. Her finder du Skandinaviens ældste renæssanceslot tæt på det nye topmoderne og bæredygtige kvarter Västra Hamnen. Eurovisionens Melodi Grand Prix 2013, VM i juniorishockey 2014 og VM i ishockey 2015 beviser, at Malmö er garant for internationale begivenheder.
Læs mere
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Læs mere
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Læs mere
Mariager Saltcenter
Randers, Danmark

Mariager Saltcenter

Besøg Mariager Saltcenter - det eneste oplevelsecenter i Norden, hvor alt drejer sig om salt. Her kan du få et indblik i saltets historie gennem oplevelser og aktiviteter. Oplev magien i Sydehytten, hvor der fremstilles ”Det Hvide Guld”, og hvor du kan være med til at syde salt, som man gjorde det i middelalderen. Du kan også prøve et varmt saltbad i ” Det Døde Hav” her kan du ikke synke, det er både en sjov og dejlig oplevelses. Tag en tur med elevatoren ned i ”Saltminen” og prøv den bevægelige biograf. Eller hvad med saltpeeling eller en saltscrub - eller måske en rigtig Mudder-mandag i vinter-halvåret? Massør Berit Rosenberg hos Salt Touch, en del af Mariager Saltcenter, er klar til at forkæle dig. Et besøg i Danmarks Saltcenter er både sjovt og lærerigt!
Læs mere
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grækerne og romerne gjorde det. Det samme gjorde rige herremænd, filmstjerner, kunstnere og tusindvis af turister. De var bare på gennemrejse, men i stedet slog de sig ned i Nice og langs Rivieraen. Nogle blev der et par uger, andre blev der i måneder og år – fascineret af lyset, fortryllet af duftene og henrykt over smagen af oliven, vin og saftige grøntsager. Alt dette og en mulighed til at dyppe fødderne i et turkisblåt hav! Derudover har et Nice Nouveau udviklet sig – en moderne middelhavs metropolis med et pulserende natteliv, nye avantgarde hoteller og dristige kunstgallerier. Den mest fashionable gade, Promenade des Anglais, er Rivieraens svar på Champs-Elysées. Har du allerede købt en returbillet?
Læs mere
Arkitektur
Malmö, Sverige

Arkitektur

Malmö har en interessant blanding af arkitektur. Den er stærkt påvirket af Danmark og resten af Europa. I Kungsparken finder du det prisbelønnede bybibliotek. Bygningen består af en ældre og en nyere del, der er indbyrdes forbundet. Den nye del, "Lysets kalender", er designet af den danske arkitekt Henning Larsen. På Stortorget, som ligger et stenkast fra Malmö Centralstation, findes rådhuset. Bygningen blev opført i 1546, men er undergået mange forandringer gennem århundrederne. Helgo Zettervall (1860) omformede facaden til hollandsk renæssancestil. I en anden del af det store torv ligger Kockska huset, som er et af Malmös bedst bevarede fra det 16. århundrede i rød mursten med rigt udsmykket trappetrinsgavl. I dag huser det et af Malmös kendteste restauranter, Årstiderna, i kælderhvælvingen. Bag rådhuset kan du se spidsen af St. Petrikyrkan, som er Malmös ældste bygning fra begyndelsen af det 14. århundrede, bygget i baltisk teglgotik. Dele af middelaldermalerierne i kirkens hvælvinger er udviklet og restaureret i begyndelsen af år 1900.
Læs mere
Randers Regnskov
Randers, Danmark

Randers Regnskov

Regnskovsoplevelser i international klasse. Sydamerika, Asien og Afrika. Oplev tre regnskovskontinenter, i et tropisk klima med kæmpelianer, brusende vandfald med over 250 dyrearter og 450 forskellige tropiske planter. Mange af dyrene lever frit og du kommer helt tæt på bl.a. aber, grønne leguaner, flyvende hunde og dovendyr. Oplev også ormgården med slanger, som bevæge sig frit, kraniegrottan med stram-flyvende flagermus og saltvandsakvarium bygget op som en synkende fregat. Udenfor er der en legeplads og børnenes zoo og en indendørs café og butik.
Læs mere
Turning Torso
Malmö, Sverige

Turning Torso

Sveriges højeste bygning med sine 190 meter er designet af arkitekten Santiago Calatrava. Turning Torso består af ni kuber med i alt 54 etager, der snor sig fra fundamentet til toppen med 90 grader. I dag er Turning Torso en beboelsesejendom med 147 lejligheder af forskellig størrelse, fra etværelses lejligheder på 45 kvadratmeter til treværelses lejligheder på 190 kvadratmeter. Om sommeren kan du besøge øverste etage af Turning Torso. Lær mere:
Læs mere