Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rotterdam Centraal
Rotterdam, Nederland

Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal (Team CS, 2014) is één van de meest iconische architecturale locaties in Rotterdam. Het dak boven de sporen is bedekt met zonnepanelen en het opvallende dak van de hal wijst naar het stadscentrum. Een aantal historische elementen uit het voormalige stationsgebouw (1957) van Sybold van Ravesteyn zijn hergebruikt, zoals de originele klok in de voorgevel en de letters ‘Centraal Station’. In de grote zaal vind je verschillende winkels, informatie over het openbaar vervoer en de Rotterdamse Toeristische Informatie. Als je op zoek bent naar originele souvenirs, moet je ook winkelen bij ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’. Het plein voor de stations is een populair startpunt voor vele wandel- en fietstochten door de Rotterdamse architectuur.
Bookable
Lees meer
Museum & Depot Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland

Museum & Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea in Nederland. Het hele jaar door biedt het museum een rijk scala aan tijdelijke tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is de collectie schilderijen, sculpturen, tekeningen, etsen en voorwerpen indrukwekkend. Het bevat veel belangrijke Nederlandse en Europese werken uit de periode van de vroege middeleeuwen tot de 21e eeuw, van Jeroen Bosch tot Rembrandt en van Gogh tot Salvador Dalí en Dutch Design. Het museumgebouw is gesloten vanwege een ingrijpende renovatie, maar de volledige collectie van 145.000 objecten is toegankelijk voor het publiek in andere musea. Binnen het Museumpark heeft Museum Boijmans Van Beuningen een kunstdepot gebouwd: Depot Boijmans Van Beuningen.
Lees meer