Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Livraria Lello
Porto, Portugal

Livraria Lello

Livraria Lello is meer dan alleen een boekwinkel, het is een historisch en architectonisch meesterwerk in het centrum van Porto. Livraria Lello & Irmão werd geopend in 1906 en combineert elementen van neogotische, art deco- en art nouveau-stijlen, waaronder ingewikkeld houtwerk, een groot glas-in-loodraam met het monogram van de boekwinkel met het motto “Decus in labore” (waardigheid aan het werk, in het Latijn), en een opmerkelijke rode wenteltrap, die begint als een trap en in tweeën wordt gesplitst die samenkomen in een rond ontwerp. Dat laatste is hier een grote attractie omdat het lijkt op de Grand Staircase uit de Harry Potter-films, en aangezien J.K. Rowling ooit in Porto woonde, is de kans groot dat deze plek haar heeft geïnspireerd. Livraria Lello werd zo populair bij toeristen dat de winkel in juli 2015 een toegangsprijs van 5 euro begon te vragen en wachtrijen meer dan een uur kunnen duren. Je kunt kaartjes kopen op hun website.
Bookable
Lees meer
Oude vesting
Corfu, Griekenland

Oude vesting

Dit oude fort (Palaio Frourio), gelegen aan de oostkant van Corfu, strekt zich uit over het voorgebergte waar ooit de oude stad stond en dateert uit de Byzantijnse tijd. Het is gebouwd door de Venetianen en staat symbool voor hun dominantie in de Ionische Zee en is nog steeds een prominente bezienswaardigheid van het eiland. Tegenwoordig worden bezoekers uitgenodigd om het historische terrein te verkennen en de fascinerende gebieden daarbinnen te ontdekken.
Lees meer
Caesars Palace
Las Vegas, Nevada

Caesars Palace

Caesars Palace, een iconische bezienswaardigheid op de Las Vegas Strip en te zien in talloze films en tv-series, is een enorm luxe hotel en casino. De locatie biedt restaurants van wereldklasse zoals Mr. Chow, Nobu, Amalfi en Gordon Ramsay Hell's Kitchen. Het is een populaire plek voor legendarische shows: enkele van de grote namen om hier op te treden zijn Rod Steward, Celine Dion en Elton John. Caesars Palace biedt unieke winkelervaringen en veel entertainment van topklasse.
Lees meer